dinsdag 18 oktober 2016

Lift Challenge #109


Tijd voor een nieuwe Lift Challenge (hierbij is het de bedoeling dat je een kaart na maakt in je eigen stijl). Deze keer hebben ze een hele bijzondere kaart als voorbeeld uitgeozen: een kaart mat een doorzichtige rand erin. Daar ligt dan ook de focus op. Ik ben met mijn Stampin'Up! spulletjes aan de slag gegaan en heb een 'cozy' kerstkaart gemaakt. De voorkant van mijn kaart is wit, de rest van mijn kaart heb ik met rood gemaakt. Hierdoor valt het doorzichtige gedeelte extra goed op. Alle materialen die ik heb gebruikt (op de inkt na) staan in de herfst-winter catalogus. Heb je er nog niet in gekeken? De link naar de online versie staat in de side-bar. Waarschuwing: hoe vaker je er doorheen bladerd, hoe meer je wil hebben.


Materialen:
- Wrapped in Warmth stamp set 142054 (pag.13)-
- Cable Knit Dynamic Textured Impressions embossing folder 143537 (pag.13) -
- Candy Cane Lane baker's twine 141983 (pag.5) -
- Mini Jingle Bells 142002 (pag. 29) -
- Stampin'Up! classic ink pad Real Red 126949 -
- Stampin'Up! ink Basic Black 140931 -4 opmerkingen:

 1. Mooie embossingfolder heb je gebruikt, past mooi bij de stijl. Leuke lift heb je gemaakt, erg leuk dat je met ons meedoet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk met die belletjes!!
  Leuke lift kaart,hoop die van mij morgen af te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk met die belletjes!!
  Leuke lift kaart,hoop die van mij morgen af te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De embossing doet me een beetje denken aan de kabelsteek. Past mooi bij de kruissteekjes! Leuke tekst ook! Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge met deze leuke kaart!

  BeantwoordenVerwijderen